Over mij

Mijn naam is Jessica Viviane Boden en ik ben grafisch vormgever. Sinds ik op mijn 13e voor het eerst Paint Shop Pro installeerde op mijn computer ben ik nooit meer gestopt met het vormgeven. Later stapte ik over op Photoshop, Illustrator en Indesign.

Toen ik op mijn 20e slaagde voor de ICT opleiding die ik had gevolgd, bleef het vormgeven kriebelen. Om handen en voeten te geven aan het vormgeven  heb ik de studie Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem gevolgd. Daar kwam ik in aanraking met digitaal en offline.

In de basis ben ik grafisch vormgever voor offline communicatie. Geef mij een concept en hier geef ik graag vorm aan. Ik ben goed in het komen tot een mooi ontwerp of een vertaling naar iets nieuws.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen, en vind de ontwikkelingen en de weg naar de toekomst, het dichter bij elkaar brengen van de virtuele en ‘echte’ wereld, echt een uitdaging. Ik ontwerp daarom naast branding ook graag digitale magazine’s.